Ons behandelplan

Hoe Ziet het behandeltraject eruit?

Tijdens de intake nemen wij de klachten en voorgeschiedenis uitgebreid door. Er wordt bekeken welke bewegingsbeperkingen er zijn en besproken hoe het individuele traject eruit ziet. Aansluitend wordt de eerste laserbehandeling gegeven.

Meestal merk je meteen effect van de behandeling. Bij chronische klachten houdt dit effect vaak eerst maar kort aan. Daarom behandelen wij in het begin meestal meerdere keren per week. 

Heb je na de eerste behandeling helemaal geen positief effect (<1 % van de patiënten) dan heeft verder behandelen met de laser geen zin.

Zodra het duidelijk beter gaat (binnen 1-2 weken) gaan wij de behandelfrequentie omlaag brengen om klachtenvrij te blijven. Bij aandoeningen zoals een peesontsteking is het traject meestal na 1-2 maanden afgerond en is de aandoening volledig hersteld. Bij chronische aandoeningen zoals artrose in de vingers zal af en toe een herhaalbehandeling nodig blijven.

Wat kost een behandeling?

Het tarief voor een intake (incl. eerste behandeling) of vervolgbehandeling is € 45,-. Je kunt bij ons betalen door middel van een tikkie.

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Wij hebben geen contract met zorgverzekeraars. Bij sommige verzekeraars wordt de behandeling onder alternatieve zorg deels vergoed. Of komt onder de noemer ‘pijncoaching’ voor (deel)vergoeding in aanmerking.

Heb je alleen een basisverzekering dan zul je de behandeling zelf moeten betalen. Soms lukt het om een werkgever te motiveren om de behandeling (mede) te betalen.

Copyright ​© 2020 Pijnbestrijdenmetlaser.nl | Built by Polderdroom