PIJNBESTRIJDEN MET LASER

Lasertherapie helpt bij het herstel van (orthopedische) operaties en is pijnstillend voor uw huisdier. 

Lasertherapie is dus veel meer dan pijnbestrijden. Ook bij artrose en blessures is een laserbehandeling de snelste en misschien wel de beste weg naar herstel. Wij willen toch vooral dat ons huisdier zonder pijn revalideert?

Laat de laser uw huisdier helpen! 

Simpele oplossingen voor complexe problemen bestaan niet

Maar onze lasertherapie kan wel een groot onderdeel van uw oplossing zijn. Hoewel de laser geen wondermiddel is, zorgt het bij 95% van de patiënten voor verbetering vanaf de eerste behandeling.

De laser

Laser wordt al sinds de jaren ‘70 gebruikt in de geneeskunde. Eerst alleen voor chirurgie en later ook voor therapeutische doeleinden. 

Wij maken voor onze behandelingen gebruik van een klasse IV high power laser apparaat.

Highpower (class IV) laser

De laser kan worden ingezet voor:

Rug- en nekklachten

Wond- en littekenbehandeling

Pees, ligament en gewrichtsblessures

Spierblessures en verhoogde spierspanning

Artrose

Overbelaste spieren, spierenscheuringen

Verrekking/ verstuiking gewrichten

Bloeduitstortingen en kneuzingen

Overige pijnklachten

Wie ben ik?

Als dierenarts kwam ik jaren geleden in contact met het gebruik van de high power laser in de behandeling van pijnklachten bij dieren. De resultaten waren verbluffend.

Zelf was ik al jaren whiplashpatiënt, met behoorlijke beperkingen in rug en nek en een neuropathie in mijn hand. Ik probeerde de laser op mijn nek en het resultaat was geweldig. Ondertussen ben ik al jaren pijnvrij en heb ik al vele mensen en dieren geholpen met hun pijnklachten. 

Daarnaast ben ik mij steeds meer in lasertherapie gaan verdiepen. Ik heb veel internationale studies en onderzoeken bestudeerd. Laser is bewezen meer dan pijnbestrijding. Het helpt het lichaam daadwerkelijk sneller te herstellen. 

Door mijn kennis over pijn, ontwikkeling van pijn en perceptie van pijn, behaal ik goede resultaten met lasertherapie bij zowel mens als dier.

Een behandeling plannen?

Copyright ​© 2020 Pijnbestrijdenmetlaser.nl | Built by Polderdroom